Na podružnični šoli »11. maj« Grahovo sta potekali dve vidnejši prireditvi, s katerima  so učenci in učitelji obeležili pomembna državna praznika. Vljudno vabljeni so bili starši, sorodniki, učitelji in vsi občani, ki bi si želeli ogledati prireditev ob praznikih. Pri pripravi sodelujejo vsi zaposleni in učenci podružnice in ustvarijo prireditve, ki so izjemne in izstopajo ravno zaradi sporočilnosti, ki jo mladi igralci prenesejo svojim poslušalcem in gledalcem.

V decembru so učenci 6. razreda pod mentorstvom Sabine Jeraj prikazali zgodbo Sneguljčice in sedmih palčkov, ki ljudem prinašajo 7 lastnosti. Le-te naj bi ljudje nosili s seboj skozi vse leto in krepili vrednote medsebojnega povezovanja in prijaznosti, namesto širjenja slabe volje.

V aprilu pa so učenci 4. razreda pod mentorstvom Mojce Mele prikazali zgodbo o Superjunakih, ki nas obdajajo. Sporočilo zgodbe in celotne prireditve, ki se je vilo med gledalci, je hvaležnost v malih rečeh, ki nas obdajajo in osrečujejo. Četrtošolci so prikazali, kako smo lahko ponosni nase in na ljudi okrog nas, ki nam z malimi dejanji polepšajo vsakdan, za kar moramo biti hvaležni.

Vsem, ki si prireditev niste uspeli pogledati, vam jih pripenjamo in vam želimo, da si med seboj namenite trenutke hvaležnosti in dobrote ter krepite vse tiste vrednote, ki vas bodo medsebojno povezovale ter širile srečo in zadovoljstvo.

Božično-novoletna prireditev Grahovo

Prireditev ob prvomajskih praznikih

Želimo vam prelepe nadaljnje dni😊

Video in zapis: Nina Mišič

Related Images:

(Skupno 298 obiskov, današnjih obiskov 1)