Spoštovani starši in učenci 6., 7. in 8. razreda,

za matično šolo v Cerknici in podružnično šolo v Grahovem bo od ponedeljka, 27. 3. 2023, do ponedeljka, 3. 4. 2023, potekal izbor izbirnih predmetov za učence bodočega 7.,  8. in 9. razreda. Nabor obveznih izbirnih predmetov za šolsko leto 2023/24 lahko najdete na šolski spletni strani pod zavihkom Učenci – Izbirni predmeti (7., 8. in 9. razred). Učenci zadnje triade se lahko odločijo tudi za neobvezni izbirni predmet nemščina. Več o tem si lahko preberete po zavihkom Učenci – Neobvezni izbirni predmeti.

Izbor bo potekal preko eAsistenta za starše.

v eAsistent dostopate starši in učenci vsak s svojim uporabniškim računom. Starši imajo za uporabniški dostop svoj elektronski naslov, učenci pa so dobili za dostop šifro. Izbor izbirnih predmetov je preko eAsistenta za starše.

Starši, v primeru, da ne morete dostopati do eAsistenta (ste pozabili geslo) kliknite na pozabljeno geslo in vpišete elektronski naslov, ki ste ga posredovali šoli: https://www.easistent.com/pozabljeno_geslo. Novo geslo boste dobili na vaš elektronski poštni naslov. 

Oprostitev sodelovanja pri izbirnih predmetih
Učenec 7., 8. in 9. razreda, ki obiskuje glasbeno šolo z javno veljavnim programom (v našem primeru je to Glasbena šola Frana Gerbiča Cerknica), je na predlog staršev lahko oproščen sodelovanja pri izbirnih predmetih. O oprostitvi odloči ravnatelj. Ocena iz glasbene šole se učencu ne vpiše v šolsko spričevalo.

Starši posredujejo pisno vlogo, ki ji priložijo potrdilo o vpisu v glasbeno šolo. V vlogi se zapiše, ali želijo, da je učenec oproščen pouka izbirnih predmetov v celoti ali le v eni uri tedensko.

VLOGA: Prošnja-za-oprostitev-sodelovanja-pri-IP.docx    Prošnja-za-oprostitev-sodelovanja-pri-IP.pdf

Related Images:

(Skupno 446 obiskov, današnjih obiskov 1)