Spoštovani starši,

najprej bi se vam rada zahvalila za vaš trud in sodelovanje v preteklem šolskem letu, ker ste nam kljub vaši časovni stiski in ostalim obveznostim pomagali, da smo uspešno izpeljali šolo na daljavo in zaključili šolsko leto 2019/20.

Veseli me, da so lahko na začetku šolskega leta 2020/21 v šolo prišli vsi naši učenci in upam, da bo tako ostalo celo šolsko leto. K temu pa lahko vsi skupaj prispevamo z odgovornim ravnanjem in upoštevanjem priporočil. Iz tega razloga v šolo starši še ne vstopate, razen v izjemnih primerih, ko se dogovorimo drugače, seveda ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov (uporaba maske, razkuževanje in umivanje rok …). Ker pa brez sodelovanja šola-starši enostavno ne gre, bomo naše sodelovanje morali prilagoditi trenutni situaciji. O aktivnostih vaših otrok na šoli vas bodo sprotno obveščali razredniki. Do nadaljnjega bodo govorilne ure potekale na daljavo. Morebitna vprašanja pošljite na elektronski naslov razrednika, učiteljev, svetovalne službe, pomočnic, vodij ali meni. Lahko pa tudi pokličete v tajništvo šole. Roditeljski sestanki so načrtovani konec septembra. Če bo možno, jih bomo izvedli v šoli, če pa se bo stanje glede okužb covid-19 spremenilo, jih bodo razredniki  izvedli preko videokonferenc oz. po dogovoru.

Moram povedati, da sem v prvih dneh pouka zelo ponosna na naše učence, ker kljub svoji razposajenosti, razigranosti in radovednosti upoštevajo vaša in naša navodila, na kar vpliva tudi to, da ste jih na »tako šolo« pripravili doma. Dragi starši, hvala vam za to.

Ines Ožbolt, ravnateljica

Related Images:

(Skupno 444 obiskov, današnjih obiskov 1)