V petek, 20. maja 2022, smo na podružnični šoli Maksim Gaspari Begunje organizirali športno prireditev programa Veter v laseh. Prireditev je bila namenjena vsem petim razredom naše šole. Sodelovalo je 80 učencev in 9 učiteljic. Lep sončen dan in dobesedno veter v laseh sta samo še pripomogla k super vzdušju.

Za učence je bilo pripravljenih 8 različnih poligonov. Preizkusili so se v košarki, nogometu, atletiki, pantomimi, ristancu in skakanju gumitvista, v telovadnico pa smo jih povabili na poligon “mečem žogico – zadenem koš” in poligon z improviziranimi pripomočki. Ves čas je bila prisotna dobra volja in sodelovanje, zadovoljni so bili tako učenci kot tudi učiteljice. 

Po končanih poligonih smo se odpravili še na sprehod in se udeležili prireditve ob otvoritvi didaktičnega čebelnjaka v Begunjah. 20. maj je namreč tudi svetovni dan čebel.

Vsi sodelujoči so na koncu dobili praktične nagrade, za katere je poskrbela Športna Unija Slovenije.

Učenci so se čez dan tako veliko gibali, sprostili, zabavali in družili, kar je bil tudi namen prireditve. Brez dvoma jo bomo organizirali tudi naslednje šolsko leto.

Related Images:

(Skupno 224 obiskov, današnjih obiskov 1)