Spoštovani starši!

V ponedeljek, 1. 6. 2020, ponovno odpiramo vrata šole za učence 4. in 5. razreda. Otroke z veseljem pričakujemo. Zaradi upoštevanja še veljavnih ukrepov, vam pošiljamo dodatna navodila.

STARŠI IN DRUGI SPREMLJEVALCI V ŠOLO ŠE VEDNO NE SMETE VSTOPATI.

V šolo naj učenci pridejo LE 15 MINUT pred pričetkom pouka (razen učencev vozačev, ki pridejo s šolskim prevozom). Na matični šoli v Cerknici naj učenci vstopajo pri jedilnici in vhodu za prvi razred. VSTOPA SKOZI GARDEROBO V CERKNICI NI VEČ.

Ko pridete po otroka v podaljšano bivanje, pozvonite in počakate. Na matični šoli v Cerknici je zvonec pri vhodu v jedilnico. Upoštevali bomo uro odhoda učencev, ki je veljala pred zaprtjem šole. Morebitne spremembe pisno sporočite.

Pred šolo se ne zadržujte oz. držite varnostno razdaljo.

Že v ponedeljek naj učenci v šolo prinesejo zvezke, delovne zvezke in peresnico. Ni pa potrebno prinesti izdelkov in učnih listov, ki so jih naredili v času šolanja na daljavo. V šolo ne smejo nositi igrač.

Ker bomo prostore pogosto zračili, veliko pa bomo tudi na prostem, naj bodo učenci primerno oblečeni.

V ponedeljek in torek bo avtobus vozil zjutraj in po peti šolski uri. Za učence, ki bodo uporabljali šolski prevoz, je priporočeno, da na avtobusu uporabljajo masko, za katero poskrbite starši.

Prijava na šolsko malico in kosila ostaja ista kot je bila pred zaprtjem šole. V primeru, da učenec ne bo na kosilu oz. malici, ga odjavite na ustaljen način. Učenci naj imajo pri kosilu čipe.

Interesne dejavnosti se ne bodo izvajale. Izvajala pa se bo dodatna strokovna pomoč.

Učenci, ki zbolijo in kažejo znak kakršne koli okužbe, naj ostanejo doma.

Za dodatne informacije lahko pokličete v tajništvo šole.

Prosimo za razumevanje in upoštevanje vseh uvedenih ukrepov.

Lep pozdrav,

Ines Ožbolt

ravnateljica

Related Images:

(Skupno 258 obiskov, današnjih obiskov 1)