Spoštovani starši devetošolcev!

V ponedeljek, 25. 5. 2020, ponovno odpiramo vrata za učence devetih razredov. Otroke z veseljem pričakujemo, pa čeprav v drugačni šoli, kot smo je bili vajeni do sedaj. Zaradi spremenjenega režima vam pošiljamo dodatna navodila.

Starši in drugi spremljevalci v šolo ne smete vstopati. Pred šolo se ne zadržujte oz. držite varnostno razdaljo. Učenci ostanejo med odmori v razredu, ki bo cel dan isti. Po hodnikih se ne sprehajajo.

Avtobus bo vozil zjutraj in po peti šolski uri. Učenci, ki bodo uporabljali šolski prevoz, morajo na avtobusu obvezno uporabljati masko. Tudi ostali otroci morajo na hodnikih uporabljati masko, katero priskrbite starši sami.

Vsi učenci so prijavljeni na malico (tisti, ki so bili do sedaj), na kosilo pa so vsi odjavljeni. Prijavite jih lahko po ustaljenem postopku.

Že v ponedeljek naj učenci v šolo prinesejo vse zvezke, delovne zvezke in peresnico. Vse šolske potrebščine bodo puščali v šoli.

Ker bomo prostore pogosto zračili, veliko pa bomo tudi na prostem, naj bodo učenci primerno obuti in oblečeni v udobna vsakodnevna oblačila, ki omogočajo sproščeno gibanje. Pouk športa bo večinoma potekal zunaj, v primeru slabega vremena pa v telovadnici (šolski copati).

Na matični šoli in na podružnici smo oblikovali dodatne oddelke, v Grahovem sta sedaj dva oddelka, v Cerknici pa štirje. Oddelki so isti kot so bile do sedaj skupine pri MAT, TJA in SLJ. Pouk ne bo potekal po običajnem urniku. Ta bo potekal 5 šolskih ur. Urnik dobijo učenci v ponedeljek, ko pridejo v šolo.

Interesne dejavnosti in izbirni predmeti se ne bodo izvajali.

Učenci, ki zbolijo in kažejo znak kakršne koliko okužbe, naj ostanejo doma.

Vse dodatne informacije bodo učenci prejeli, ko pridejo v šolo.

Verjamemo, da bomo kljub izrednim razmeram s skupnimi močmi uspešno zaključili tudi to šolsko leto.

Prosimo za razumevanje in upoštevanje vseh uvedenih ukrepov.

 

Related Images:

(Skupno 343 obiskov, današnjih obiskov 1)