Letos je med 14. in 21. oktobrom 2019 potekala že šesta vseslovenska akcija Simbioza Giba. To je nacionalni projekt, ki ozavešča in spodbuja gibanje in druženje vseh generacij.

V okviru Simbioze giba smo letos na podružnici v Begunjah izvedli kar nekaj dejavnosti. 17. oktobra 2019 smo izvedli sedaj že tradicionalni pohod PO MEDVEDOVIH STOPNIJAH. Na lepo sončno popoldne smo se zbrali pred šolo učenci, učitelji, starši, stari starši, bratci, sestrice in ostali sorodniki ter se podali na pohod. Pot nas je vodila po gozdni poti od Begunj proti Bezuljaku. Pohod je vodil član Turističnega društva Menišija, gospod Janko Košir.

Prvošolci so se v petek, 18. oktobra 2019, družili z upokojeno učiteljico Marjeto Rupar ter odšli z njo na krajši sprehod.

V petek, 18. oktobra 2019, pa smo v podaljšanem bivanju v okviru istega projekta pripravili enourno športno druženje, na katero so otroci lahko povabili starše, stare starše ali druge sorodnike. Čeprav nam je vreme malce nagajalo, smo se dobro razgibali,  druženje pa zaključili s kostanjčkovim piknikom.

 

                                                                                                               Zapisali: Erika Opeka in Marjeta Turšič

 

 

Related Images:

(Skupno 414 obiskov, današnjih obiskov 1)