Tudi letos je na grahovski podružnici zapihal Veter v laseh. S to vseslovensko športno-družbeno akcijo, ki poteka pod okriljem Športne unije Slovenije, si prizadevamo za širitev ljubezni do športa in kroga redno aktivnih s poudarkom na vključevanju tistih, ki so v športu manj dejavni.

Učenci so najprej spremljali predavanje domačina Izaka Hribarja, ki jim je predstavil tekmovanje, ki se ga je udeležil v Berlinu, kjer je v popolni gasilski opremi tekel na vrh stolpnice in osvojil zavidljivo 15. mesto. Znanje iz prve pomoči sta nam osvežila bolničarja PGD Cerknica, ki sta pokazala osnove oživljanja in nudenja pomoči ob različnih poškodbah.

Po malici so se učenci razredne stopnje odpravili proti martinjskemu igrišču, kjer so se pomerili v različnih spretnostnih in štafetnih igrah, učenci predmetne stopnje pa so ostali na šoli, kjer so se z aktivnim sodelovanjem vključili v različne delavnice. Tako so se preizkusili v košarki, hokeju, odbojki, postavljali visoko gredo s člani Društva za biološko dinamično gospodarjenje Notranjska in v literarno-ustvarjalnem kotičku kovali rime.

Po turobnem in deževnem maju smo se vsi nadvse razveselili prve sončne junijske sobote, tudi če je bila delavna!

Ana Zebec

no images were found

Related Images:

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 1)