Spoštovani starši,
v Centru Petka s polno paro pripravljamo različne aktivnosti, ki bodo potekale do konca šolskega leta. Kot smo vas že obvestili, bo od konca šolskega leta do začetka novega šolskega leta (septembra) Center Petka za učence zaprt, bo pa takrat potekalo Poletno počitniško varstvo za otroke prve triade. Nekateri termini so že polni, zato pohitite s prijavo na naš e-mail.

Ob petkih pripravljamo OGLEDE FILMOV S POGOVOROM. Prva dva sta bila namenjena osnovnošolcem višje triade, na ogled animiranega filma MALI JETI pa vabimo prav vse osnovnošolce! Film/risanko si bomo pogledali V PETEK, 18.6.2021 ob 16.30. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

V sredo, 16.6.2021 ob 17.00 pa v Petki pripravljamo DRUGAČNO POPOLDNE. Kaj to pomeni? Namesto običajne igre in druženja, bomo s prijavljenimi učenci 7. in 8. razredov, izvedli prav delavnico igre vlog. Tako se bomo prelevili v druge osebe in razmišljali o tem, kaj bi naredili v določenih situacijah. ZELO BO ZANIMIVO! Prosimo vas, da o možnosti pridružitve obvestite vaše otroke (tretja triada) in zainteresirane prijavite na naš e-mail.

Nenazadnje pa VLJUDNO VABIMO VSE UČENCE, da se nam ZADNJI ŠOLSKI DAN pridružijo PRED PETKO, kjer bomo med 12.00 in 15.00 priredili PALAČINKIJADO! Skupaj (in s pomočjo palačink) bomo proslavili zaključek tega nenavadnega šolskega leta.

Se beremo zopet septembra. Če imate med tem kakšno vprašanje, mnenje ali predlog, nam lahko vedno pišete na ta elektronski naslov.
Želimo vam lepe počitnice in čim več sončnega vremena!
Sara, Tinkara in Jerneja.

Related Images:

(Skupno 152 obiskov, današnjih obiskov 1)